Vad vore vi utan vår familj?

De kommer från olika branscher, har olika bakgrund och ålder men det finns en gemensam nämnare. De är drivna, de vill göra det mesta av sin tid och de gillar vår grej. Vi är oerhört stolta över er alla! Tack vänner för att ni hjälper oss!  

Oss hittar du på Instagram;@westberga.watches

Fredrik "Frog" Berggren

Ni har sett honom köra hoj i The Expendables 3, men glöm inte att ta er ut och se honom live! Ni kommer inte ångra det, vi lovar! Frog lever sitt liv i nuet och vi älskar hans passion i allt han gör. Klicka nedan för att följa Fredriks otroliga resa!Mackan Edlund

Mats Mackan Roger Edlund stöds i sitt dagliga arbete av oss. Vår folkkäre vän är känd för sina insatser som programledare i TV och radio, och har bland annat gjort alla 99 saker man måste göra innan man dör. För att Mackan inte ska gå från rampljuset till rännstenen på grund av konstanta förseningar är han utrustad med en Westberga. Vi inspireras av hans humor och avslappnade stil! Missa inte att följa Mackans resa.
Linnea Hedström

Vår vän Linnea är en av få tjejer inom friåkning på snöskoter i Sverige. När hon inte kör skoter så hittar du henne i skogen tillsammans med sin hund och jaktbössan på armen. Linnea är en entreprenör som lever sin dröm och gör det mesta av sin tid. Hon är en person som inspirerar oss! Missa inte att följa Linneas resa på Instagram, länk nedan!
Niklas Bjelvén

Niklas Bjelvén är känd som en del ur YouTube-sensationen "Rackartygarna", men har valt att gå vidare i sitt liv som en fri man. Anledningen är enkel, Niklas ville satsa hårdare på sin karriär inom Freestyle MX och för att göra detta behövde han fullt fokus på sig själv. Vi stödjer denna vågade satsning och är övertygade om att Niklas kommer nå grymma framgångar som soloartist.
Rasmus Johansson

Vår vän Rasmus är en skön och chillad norrlänning som vi hoppas ska ta med oss till Riksgränsen och köra skoter under midnattssolen. Rasmus är en grym Freestyle-åkare som kan flippa en snöskoter på flera hundra kilo utan problem, och det visade han bland annat under Winter X Games! Denne 23-åring är minst sagt imponerande och inspirerande! Missa inte att följa Rasmus galna resa